Home | News
 

News

 Year: 2024
  Παρουσίαση ερευνητικών εργασιών Γυμνασίου
 
Κάθε σχολική χρονιά είναι από μόνη της μία όμορφη και ιδιαίτερη διαδρομή για τα παιδιά μας. Μία εμπειρία ανεπανάληπτη, ένα ταξίδι στη γνώση και στη δημιουργία.
Στο τέλος της χρονιάς, έρχεται η στιγμή να παρουσιάσουν οι μαθητές μας όσα έμαθαν, ερεύνησαν, ανακάλυψαν, δημιούργησαν και αγάπησαν. Έρχεται η δική τους στιγμή, για να μας αποκαλύψουν όλα όσα κέρδισαν το ενδιαφέρον τους, όλα αυτά στα οποία αφιέρωσαν τον χρόνο και τη σκέψη τους, όλα όσα κινητοποίησαν την έμπνευση και τη φαντασία τους. Τη Δευτέρα 27 Μαΐου και ώρες 17.00 – 20.00 θα ξεναγηθούμε στις «Διαδρομές» του Γυμνασίου, Διαδρομές έρευνας, επιστήμης, τέχνης, πολιτισμού και αθλητισμού.
Θα έχουμε την ευκαιρία να καμαρώσουμε τα παιδιά, να απολαύσουμε την πολυπλευρότητα της σχολικής τους ζωής, να εντυπωσιαστούμε από τις ερευνητικές τους εργασίες, να δανειστούμε την εφηβική ματιά τους και να περιηγηθούμε με τη δική τους καθοδήγηση στα μονοπάτια που χάραξαν και ακολούθησαν τη φετινή σχολική χρονιά.







 << Back  

 

 
Ellinogermaniki Agogi
Educational Levels
Educational Departments
Students Projects
Graduates
Research Activity
Events
Publishing Activity
Registration of New Students
Job Positions
 Newsletter
Please insert here your email to receive information material from us.
your e-mail:
 News
Schoolbooks for the Ministry
Teachers of Ellinogermaniki Agogi have authored the official schoolbooks for Science in the 5th and 6th Grade of Primary School, and for German in High School.
συνέχεια
 
Premises
In school year 2006-2007, state-of-the-art, high-standard new school premises for all levels of education started their operation in Pallini.
συνέχεια
 
Εξετάσεις γερμανικής γλώσσας
Διεξαγωγή εξετάσεων
FIT 1 και FIT 2
του Ινστιτούτου Goethe στην Ελληνογερμανική Αγωγή.
συνέχεια